KONINGSDAG 2015 BELOOFT WEER EEN GROOT FEEST TE WORDEN!

Het programma voor Koningsdag is rond!

Net al vorig jaar is de hele dag gevuld met activiteiten voor alle leeftijdscategorieën. De dag start als vanouds met het oplaten van ballonnen, gevolgd door een demo van de Beukers. De traditionele onderdelen, zoals de Oudhollandse spelletjes, brandweerspelen en de rijwielpuzzeltocht, worden afgewisseld met een cup cake workshop, een DJ workshop en een dansactiviteit verzorgd door La-Danse.
Vorig jaar bleek de Panna wedstrijd zo’n enorm succes, dat die ook dit jaar weer op het programma staat. Voorafgaand aan de wedstijd zal een demo worden gegeven door Issy Hitman, één van de grootste straatvoetbal iconen van dit moment. Deze jongen kan werkelijk toveren met de bal en hij is graag bereid zijn trucs te delen met de Edamse kinderen.
Op de Kaasmarkt kunnen kinderen én ouders genieten van het optreden van DJ Dave Hiddes gevolgd door een live optreden van Gold Water. Deze jongens van 18/19 jaar nemen het publiek weer even mee terug naar de tijd toen het allemaal gebeurde. Nummers van onder andere: The Beatles, The Rolling Stones, Queen maar ook AC/DC en Pearl Jam zullen niet ontbreken. Door een “vette sound” en meerstemmigheid in de vocals onderscheid Gold Water zich van andere bandjes.
Kortom, als het weer ook nog een beetje mee wil zitten, zal het weer een geweldig feest worden!

Inschrijving voor de Rijwielpuzzeltocht en de Panna op de Kaasmarkt vanaf 12:00 uur. Voorinschrijving kan via een bericht op de website, via een facebookbericht op www.facebook.com/oranjefeestenedam of via de inschrijflijsten op de scholen o.v.v. naam en leeftijd.

Klik hier voor het complete programma.

Geef een antwoord