Vrijwilligers gezocht voor Koningsdag 2016

Vrijwilligers gezocht voor Koningsdag 2016

Al weer twee jaar wordt Koningsdag in Edam georganiseerd door een nieuw team met vrijwilligers. We krijgen goede reacties. En daar doen wij het voor. Maar zonder vrijwilligers kunnen we dit feest niet organiseren. We richten ons op de jeugd van Edam en Volendam die op de basis school zit en de iets oudere kinderen die nog niet zelfstandig naar bijvoorbeeld Amsterdam gaan. Lijkt het je leuk om in een enthousiast team een onderdeel van de koningsdag te organiseren, meldt je dan aan. We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de voorbereiding en die op de dag zelf een onderdeel willen leiden. Lijkt je dit leuk, neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier HIER of een email naar Info@oranjefeesten-Edam.nl

Geef een antwoord