PROGRAMMA KONINGSDAG 2016

Over ongeveer 2 weken is het alweer zo ver. We hebben voor Koningsdag weer een mooi programma met leuke activiteiten. Een aantal inmiddels vertrouwde activiteiten komen ook dit jaar weer terug, zoals natuurlijk de ballonnen, brandweerspelen, cup cakes workshop, het springkussen, schminken en de rijwielpuzzelrit. Ook de Oud Hollandse spelletjes horen er weer bij, al zal dat dit jaar iets anders gaan dan voorheen. Deze keer zullen er geen groepjes gemaakt worden, maar kunnen alle kinderen zelf aan de hand van een strippenkaart de spelletjes langs gaan.

In de middag zullen de kinderen van de Beukers een demo geven.

Nieuw dit jaar is het Levend Tafelvoetbal, waar teams van 5 spelers de strijd tegen elkaar aan gaan.

De DJ workshop wordt dit jaar verzorgd door DJ School Purmerend.

Na afloop zullen de DJ’s zelf hun muzikale kunsten ten gehore brengen.

We sluiten de dag af met heerlijke soul muziek van de Dennis Burke Band.

Wat ons betreft wordt het weer een fantastische dag. Graag tot dan!

 

Geef een antwoord