Koud weer

Minder nat, maar toch wel erg koud is de weersvoorspelling voor morgen. Om die reden zullen we de brandweerspelen in iets aangepaste vorm doen. Deze keer geen waterbassin, omdat we natuurlijk niet willen dat kinderen onderkoeld raken. Maar uiteraard zijn er wel leuke opdrachten én hebben we gewoon de stormbaan waar ze overheen moeten. Dus spannend wordt het evengoed!
De Oud Hollandse spelletjes zijn tussen 10.15 uur en 12.45 uur. Door het strippenkaartsysteem kun je zelf bepalen wanneer je (binnen dit tijdsbestek) hiervoor langs komt.
Voor het maken van cup cakes kunnen de kinderen terecht in de tent op de Kaasmarkt. En vergeet de DJ workshop niet, gegeven door DJ School Purmerend, die als het regent in de podiumwagen zal worden gegeven.
Het weer kunnen we niet beïnvloeden, maar we kunnen er wel rekening mee houden en er zo tóch een mooie dag van maken.
Dus kleed je goed aan en kom toch vooral langs morgen!

Geef een antwoord