Zonder vrijwilligers geen Koningsdag in Edam


Al jaren organiseren wij Koningsdag in Edam met veel plezier.

We hopen er elk jaar weer een mooi feest van te maken met de

oud Hollandse spelletjes, brandweerspelen, fietspuzzeltocht, voetballen, demonstraties en muziek. Hiervoor hebben we een vast team van ongeveer 8 mensen voor het organiseren van de dag en een aantal mensen op de dag zelf die een uurtje helpen bij een onderdeel.

Het vaste team komt vanaf januari één keer per maand bij elkaar en in april zelf om de week. Hier delen we de taken uit en maken we de agenda. Zo moeten er onder andere prijzen geregeld worden, het drukwerk gemaakt worden, straten worden afgezet, contact op worden genomen met onze sponsoren en de stadskrant en nog veel meer.

Maar elk jaar vallen een aantal vrijwilligers af, doordat hun kinderen ouder worden en niet meer op

de basisschool zitten. Nu zijn we op het punt dat er te weinig vrijwilligers zijn om koningsdag 2019 te organiseren. Te weinig mensen hebben te veel taken.

Wij doen een oproep voor nieuwe vrijwilligers die in het vaste team willen komen organiseren en mensen die op de dag zelf willen helpen. Zonder nieuwe vrijwilligers kan koningsdag 2019 NIET georganiseerd worden.

Wie wilt kon komen helpen, zodat koningsdag toch door kan gaan? Wie wilt onze (klein) kinderen een leuke dag geven met spelletjes? Dit kan in ons vaste team of op de dag zelf. We willen met alle vrijwilligers, als dank, gezellig samen gaan eten.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, kom dan op woensdag 19 december om 20:30 in Restaurant Vijf langs. We kunnen daar verder vertellen wat we willen en daar kan je ook je eigen ideeën kwijt om er weer een fantastisch feest van te maken.

Maar wel als er genoeg mensen kunnen helpen.

Wil je al eerder contact, vul dan het CONTACTFORMULIER. in.

Geef een antwoord